NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski imenovao najtežeg protivnika sa kojim se suočio u svojoj karijeri!

Robert Lewandowski imenovao najtežeg protivnika sa kojim se suočio u svojoj karijeri!

Napadač Bayerna Robert Lewandowski proglasio je braniča Real Madrida Sergija Ramosa najtežim protivnikom u svojoj karijeri.

Robert Lewandowski imenovao

32-godišnji poljski kapetan bio je u sjajnoj formi prošle sezone, gdje je pomogao njemačkoj ekipi da dođe do velikih trofeja.

Lewandowski, kojeg smatraju jednim od najboljih napadača na svijetu, bio je favorit za osvajanje Zlatne lopte prije nego što je France Football otkazao nagradu 2020.

Bivša zvijezda Dortmunda suočila se sa velikim brojem protivnika u Bundesligi, Ligi prvaka i na međunarodnoj sceni, ali Ramosa je odabrao kao najstrašnijeg protivnika sa kojim se suočio.

“Najteži protivnik? Dosta je dobrih braniča, ali uvijek je bilo sjajno igrati protiv Sergija Ramosa”, rekao je Lewandowski za Goal.

“Uvijek sam bio sretan što se mogu natjecanti sa njim.”

Lewandowski je ranije otkrio da su Ramos i Cristiano Ronaldo željeli da potpiše za Madrid nakon što su Los Blancosi u travnju 2017. godine u četvrtfinalu Lige prvaka savladali Bayern.

Zvijezda Bayerna je u to vrijeme izjavio: “”Da [Ronaldo i Ramos su tražili od mene da se pridružim Realu].

“Možete ići u španjolsku ligu ili u neku drugu zemlju, neki drugi sjajan klub. Ali za mene to nije bilo najvažnije.”

“Tamo gdje se nalazim, uspio sam doseći svoj maksimum i želim nastaviti raditi svoj posao na najbolji mogući način.”

“Nalazim se u jednom od najboljih klubova na svijetu i znam da ovdje mogu biti sretan. Nalazimo se na vrlo visokoj razini, od momčadi do sportskih objekata.”

“Sve je puno lakše kada igraš za ovakav klub.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!