NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

Robert Lewandowski otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

Nogometaš Bayerna iz Münchena Robert Lewandowski rekao je da bi jednog dana mogao zaigrati u Španjolskoj ili u Premier ligi. Lewandowski je, međutim, naveo da će napustiti Bayern samo u sličaju da taj novi klub konkurira za trofeje svake godine kao što to čini prvak Bundeslige.

Robert Lewandowski

Poljski nogometaš je veći dio svoje karijere proveo u Njemačkoj, pošto je 2010. godine iz Lecha stigao u Borusiju iz Dortmunda, a potom se 2014. preselio u Bayern.

Lewandowski je od dolaska u München postigao 63 gola na 95 utakmica i upravo zbog toga je jedna od glavnih meta najvećih klubova u Europi.

Lewandowski je, međutim, naveo da će napustiti Bayern samo u sličaju da taj novi klub konkurira za trofeje svake godine kao što to čini prvak Bundeslige.

“Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španjolskoj. Ali, ako odličim da karijeru nastavim u Bayernu, bit će to samo zbog toga jer sam smatrao da je to idealan klub u kojem ću napredujem i osvajam trofeje”, rekao je Lewandowski za France Football.

“Oduševljava me činjenica da Bayern svake sezone stigne makar do polufinala Lige prvaka. Osim Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida, koji drugi timovi se mogu pohvaliti takvom dosljednošću? Ne znam kako će izgledati moja budućnost, ali u ovom trenutku sam vrlo sretan u Bayernu”, dodao je on.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Jedan od najboljih europskih napadača stigao je u Bayern 2014. godine kada je prešao iz Borussije Dortmund. ‘Lewa’ je trenutno prvi strijelac njemačke Bundeslige sa 25 postignutih golova. Poljak je karijeru počeo u Delti iz Warsave, zatim je prešao u Legiju koja ga je ubrzo prodala Zniczu iz poljskog grada Pruszkowa. Period od 2008. do 2010. godine proveo je u Lechu. Postoji jedna priča koja govori da su Lewandowskog u mlađim danima smatrali doslovno ‘panjem’, te mu niko nije predviđao blistavu karijeru, ali – uvjerio ih je u suprotno, definitivno.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!