NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski otkrio ime svog idola

Robert Lewandowski otkrio ime svog idola

Napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski priznao je da je bivši napadač Arsenala Thierry Henry njegov nogometni idol.

Robert Lewandowski otkrio ime svog idola

Legendarni Henry je jedan od najboljih igrača Arsenala svih vremena, te najbolji strijelac kluba, a Lewandowski je priznao da ga pokušava kopirati na terenu.

Poljski reprezentativac, koji je postigao čak 38 golova u 46 nastupa za Bayern u svim natjecanjima ove sezone, izjavio je za France Football: “Thierry Henry je oduvijek bio moj idol, pogotovo dok je igrao u Arsenalu. Gledao sam dosta njegovih utammica.”

Lewa je u posljednje vrijeme povezivan sa odlaskom iz Bayerna, a kao najvjerovatnija sljedeća destinacija navodi se Premier liga, iako će Bayern teško pristati na prodaju jednog od najboljih igrača kluba.

Napadač bi trebao večeras nastupiti protiv Atletico Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Bavarski klub se trenutno nalazi na prvom mjestu u Bundesligi, te ima sedam bodova prednosti ispred drugoplasirane Borussije Dortmund, a također igra i u finalu njemačkog kupa, gdje će igrati upravo protiv Borussije, bivšeg kluba Roberta Lewandowskog.

Postoji velika šansa da Pep Guardiola posljednju sezonu u Bayernu odradi u stilu, a Lewandowski, ukoliko ostane u klubu, ne sumnjamo da će nastaviti dominirati pred protivničkim golovima i sljedeće sezone, kada će klub voditi Carlo Ancelotti.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!