NaslovnicaVijestiROBERT LEWANDOWSKI PRIZNAO: Evo gdje sjajni napadač želi završiti svoju karijeru!

ROBERT LEWANDOWSKI PRIZNAO: Evo gdje sjajni napadač želi završiti svoju karijeru!

Robert Lewandowski je stavio točku na i na špekulacije o mogućem odlasku u redove španjolskog velikana Real Madrida izjavivši kako mu je želja završiti karijeru u dresu Bayern Munchena.

Lewandowski do kraja karijere u Bayernu

30-godišnjak se prošlog ljeta povezivao sa odlaskom na Santiago Bernabeu, kao i u redove Chelseaja, ali do tih transfera nije došlo. Pored Los Blancosa i ‘Plavaca’, interes za njega je pokazivao i Paris Saint-Germain, ali Poljak je i sam priznao kako je dobio nekoliko ponuda.

Ipak, uprkos tome što je imao želju da napusti bavarski klub tokom ljeta, on je sad priznao kako želi ostati na Allianz Areni. U intervjuu za Sport Bild je rekao: “Postoji vrlo dobra šansa da ću ostati ovdje još dugo vremena. Ne razmišljam o odlasku bilo gdje drugdje. Otkako sam ostavio glasine iza sebe, moje srce je sto posto uz Bayern. Definitivno bih mogao završiti karijeru u ovom klubu.”

Lewandowski je sjajno krenuo u novu sezonu, u kojoj je do sada postigao 22 gola u svim takmičenjima, te je vodeći strijelac Lige prvaka sa osam postignutih golova. Samo pet golova ga dijeli od obaranja rekorda Claudija Pizarra i postajanja najboljeg stranog strijelca u povijesti Bundeslige, a mišljenja je kako može igrati na vrhuncu do 35. godine.

Rekao je: “Imam plan igrati na najvišoj razini barem do svoje 35. godine. Osjećam kako mi tek slijedi najbolji period za jednog napadača. Sazrio sam i imam dosta iskustva. Ukoliko ostanem zdrav, igrat ću u Europi što je duže moguće, a zatim krenuti dalje. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!