NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski ranije saznao da neće dobiti Zlatnu loptu: "Osjećao sam se...

Robert Lewandowski ranije saznao da neće dobiti Zlatnu loptu: “Osjećao sam se jako loše.”

Lionel Messi je osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu u Parizu. Uspio je završiti ispred Roberta Lewandowskog i Jorginha.

Robert Lewandowski ranije

Lewandowski je bio tužan zbog toga što je ostao bez Zlatne lopte 2020. godine kada ju je trebao dobiti, ali se nije dogodilo zbog pandemije koronavirusa.

Novinari France Footballa po običaju objave rezultate ranije, a Lewandowski je saznao prije dodjele da neće pobijediti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Osjećao sam se jako loše. Neću vam lagati, bio sam jako tužan. Nije bilo nimalo lagano igrazi bez sreće koja mi je nedostajala. Bio sam depresivan.”

Poljski reprezentativac je sada komentirao i Messijevu izjavu da se Lewandowskom treba dodijeliti Zlatna lopta za prošlu godinu.

“Volio bih da je to bila iskrena izjava od velikog igrača, a ne samo riječi. Ne želim se uzbuđivati, ali postoji izbor na osnovu svega što je napravljeno. Ali biti tako blizu, a opet tako daleko… To ostavlja gorak okus. Trebat će mi vremena za sve što nosim u sebi.”

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!