NaslovnicaVijestiRobert Prosinečki ima novi posao. Preuzima reprezentaciju iz regije

Robert Prosinečki ima novi posao. Preuzima reprezentaciju iz regije

ROBERT Prosinečki se priprema da preuzme kormilo reprezentacije Crne Gore, prema informacijama podgoričkih Vijesti. Bivši hrvatski reprezentativac ističe se kao glavni kandidat za vođenje ove reprezentacije, a najveći zagovornik njegovog dolaska na tu poziciju je predsjednik saveza, Dejan Savićević. Obojica su zajedno igrali u Crvenoj zvezdi, što dodatno pojačava vezu između njih.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegov posljednji trenerski angažman bio je na klupi Rudeša, koji se ove sezone pridružio SuperSport HNL-u. Međutim, Prosinečki je dobio otkaz u rujnu nakon što je njegova ekipa u sedam kola uspjela osvojiti samo jedan bod. Prije toga, bio je godinu dana bez posla nakon što je dobio otkaz u ljubljanskoj Olimpiji zbog nesuglasica s vlasnicima.

U svojoj trenerskoj karijeri, osim turskih klubova, Robert Prosinečki je bio na čelu reprezentacija Azerbajdžana i Bosne i Hercegovine. S Bosnom i Hercegovinom postigao je niz od deset uzastopnih pobjeda u jednom trenutku. Jedini trenerski trofej koji i dalje krasi njegovu biografiju je osvajanje srpskog kupa 2012. godine dok je bio trener Crvene zvezde.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!