NaslovnicaVijestiRoberto Carlos imenovao svog omiljenog engleskog nogometaša!

Roberto Carlos imenovao svog omiljenog engleskog nogometaša!

Roberto Carlos je imenovao Johna Terryja kao svog omiljenog engleskog nogometaša, opisujući legendu Chelseaja kao ‘drugačiju’. Carlos je igrao protiv engleske reprezentacije u mnogim prilikama, uključujući pobjedu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2002. godine na putu do podizanja trofeja u Yokohami.

Roberto Carlos imenovao

Također je bio suigrač sa Davidom Beckhamom, Stevenom McManamanom, Michaelom Owenom i Jonathanom Woodgateom tijekom njegovog vremena provedenog u Real Madridu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ljubitelj engleskog nogometa i kulture, Carlos se suočio sa nizom najboljih momčadi i igrača.

No, legendarni brazilski lijevi bek posebno voli Johna Terryja, koji je osvojio nagradu za najboljeg braniča godine 2005., 2008. i 2009. godine.

“Veliki kapetan, John Terry”, rekao je Carlos za engleske medije na pitanje tko mu je omiljeni engleski nogometaš.

“Naravno, Lampard i Gerrard su bili prekrasni, ali Terry je bio drugačiji.”

“Mnogi od njih su mogli igrati za Brazil, ali ono što je najvažnije od svega je rast brazilskih igrača.”

“Odabrani su da igraju za Brazil, ali igraju svoj klupski nogomet u Europi i to je bio najbolji dogovor.”

Carlos zapravo nije bio daleko od igranja zajedno sa Terryjem, budući da je bio blizu potpisivanja za Chelsea 2007. godine prije nego što je konačno došao u Fenerbahce.

Također je bio na rubu potpisivanja sa Birminghamom i Aston Villom u različitim trenucima svoje karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!