NaslovnicaVijestiRoberto, da li si lud?! Ono što je sinoć napravio Mancini su...

Roberto, da li si lud?! Ono što je sinoć napravio Mancini su pojedini u Italiji čekali čak 20 godina!

Roberto Mancini je trener koji je sklon nelogičnim potezima, što je bezbroj puta dokazao kao trener Manchester Citya. Nije mu bilo strano da nogometaša koji se jednostavno ne pojavi u klubu mjesec dana odmah nakon povratka uvrsti u početni sastav ili da forsira Balotellija, a sa takvim stvarima je nastavio i u reprezentaciji Italije.

Zenitov novac

Talijanski trener Roberto Mancini sinoć je u susretu Lige naroda protiv Portugala, koju su u Italiji nazvali eksperimentalnoj, napravio mnogo promjena u odnosu na susret sa Poljskom. Ono što je zanimljivo, u početnih jedanaest se nije našao ni jedan nogometaš Juventusa što se dogodilo prvi put nakon dva desetljeća.

>> REVOLUCIJA U NAJAVI: UEFA od 2021 godine uvodi još jedno evropsko takmičenje

Talijanski mediji su ovaj sastav ekspresno označili “eksperimentalnim”, a činjenica da nije bilo niti jednog Juventusovog nogometaša, je čudna. To se dogodilo prvi put nakon dva desetljeća, zadnji put 17. lipnja 1998. kada je Italija porazila Kamerun na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

[su_live_koeficijenti_v2]

U ponedjeljak navečer, trener momčadi Roberto Mancini na teren je poslao igrače iz Milana, Rima, Torina, Lazia, Fiorentine, Spala, Genove i Chelseaja, ali ni jednog igrača Juventusa nije bilo na igralištu. Tu je bio jedino Joao Cancelo, koji je, naravno, portugalski reprezentativac a njegova reprezentacija na kraju je slavila 1:0 pogodkom Andre Silve.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!