NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio razlog zbog kojeg misli da je Roberto Firmino naporan

Jurgen Klopp objasnio razlog zbog kojeg misli da je Roberto Firmino naporan

Od Liverpoolovog katastrofalnog putovanja na Wembley protiv Tottenhama u listopadu, momčad Jurgen Kloppa se poboljšala od tada i na svim natjecanjima pobijedila osam utakmica.

Jurgen Klopp objasnio

Redsi su ovog tjedna razorili obranu Brightona u gostima i sredinom tjedna će da putuju u Moskvu, gdje će igrati protiv Spartaka u Ligi prvaka.

Dok je Liverpool pogođen obrambenim slabostima, ne postavlja se pitanje na njihov napad, koji je jedan od najboljih u Europi u ovom trenutku. S likovima poput Philippea Coutinha, Sadio Manea i Mohamed Salaha, koji su postigli golove, Jurgen Kloppova ekipa izgleda i više nego sposobna da nadmaši sve protivnike koji se nađu pred njima.

Međutim, dok nova pojačanja i potencijalno najbrži živi čovjek Salah završavaju na svim naslovnicama, nema sumnje o važnosti uloge koju ima Brazilski napadač Roberto Firmino.

[su_no1forfootball]

Firminova neumorni naporan rad i nesebičnost ostavljaju protivničke braniče bez predaha. Firmino vam je uvijek za vratom i takav pritisak čini da branič napravi pogrešku, a ako netko ima tu moć da kažnjava te greške, onda je to Liverpool.

Dok je Firmino vrijedan i bez lopte kada se nalazi na terenu, njegovi doprinosi pred golom i dalje se poboljšavaju, gdje je već postigao 11 golova ove sezone, uključujući dva protiv Brightona.

Ne iznenađuje da je Jurgen Klopp veliki navijač Firmina, koji je na kraju svake utakmice zaslužio ogromni zagrljaj svog trenera.

“Roberto je zabio dva puta, ali ono što je učinio oko tih golova je ono što me najviše impresionira, da budem iskren”, rekao je menažer Redsa.

“U skoro svim protunapadima, on je oduzeo loptu. Zbog toga što je tu, zbog toga što je naporan, on oduzima lopte i to je važno za nas.”

[su_watch_live_football]

Za sve ostale je naporan, ali ne i za svoje zahvalne suigrače.

“Uz sve ostale oko njega, morate se naviknuti na to.”

“Svi su različiti i svi su dobri. Jako volim te igrače. Zato su ovdje.”

Klopp možda nema mnogo opcija u obrani, ali to nije bitno za Bobbyja, kako ga njemački menadžer još zove, jer on razbija u napadu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!