NaslovnicaVijestiROBERTO FIRMINO PROFITIRA: Specijalna ponuda koju će mu Liverpool ponuditi nakon odlaska...

ROBERTO FIRMINO PROFITIRA: Specijalna ponuda koju će mu Liverpool ponuditi nakon odlaska Coutinha

Život nakon Philippe Coutinha je započeo u Liverpoolu i iako su za 145 milijuna funti bogatiji, oni su izgubili jednog velikog čarobnjaka.

ROBERTO FIRMINO PROFITIRA

Što će klub učiniti sa svojim ogromnom zaradom?

Navijači će se nadati da će ih pažljivo i pametno potrošiti na nova pojačanja, a ne kao što su to uradili 2014. godine od novca kojeg su dobili za Luis Suareza, kada je otišao u Barcelonu.

Redsi su potrošili oko 115 milijuna funti na devet igrača, a samo su se Adam Lallana i Emre Can pokazali kao dobri igrači.

Virgil van Dijk se već pridružio klubu za 75 milijuna funti u pokušaju da poboljša Liverpoolovu teško kritiziranu obranu, no prema izvješću Telegrapha, klub će ponovo uložiti dio novca u svoju trenutnu momčad.

[su_live_koeficijenti]

Igrači poput Sadio Manea i Mohamed Salaha će vjerojatno privući mnoge interese u nadolazećim godinama, ali menadžeru Jurgen Kloppu je obećano da klub sa Anfielda neće postati jedan od onih klubova koji prodaju svoje najbolje igrače, kao što su to radili njegovi bivši poslodavci, Dortmund.

Roberto Firmino bio je vitalan član Liverpoolove momčadi i poboljšao je sezonu. Postigao je 16 golova ove sezone i odma je iza Salaha, a način na koji vodi napadačku liniju je neprocjenjiv za Crvenu stranu Marseysideovog stila.

26-godišnji Brazilac je jedan od onih igrača koje Liverpool želi vezati, ali žele mu ponuditi poseban dogovor.

Bivši igrač Hoffenheima ima još dvije godine u ugovoru, ali Liverpool mu želi dati ugovor do kraja karijere.

Prema izvješću, pregovori još nisu započeli, ali se očekuje da će doći prije završetka sezone.

[su_no1forfootball]

Firmino je uživao u posebnom odnosu sa svojim nedavnim zemljakom Coutinhom. Napadač je postavio komplimentarnu poruku za novu zvijezdu Barcelone u srijedu.

“Liverpool više nije isti bez tebe čarobni brate”, napisao je Firmino na društvenim medijima nakon što je njegov prijatelj otišao na Camp Nou.

“Želim ti beskonačan uspjeh, da uživaš u životu i ostvariš sve svoje snove. Neka bog uvijek štiti tebe i tvoju obitelj. Bilo mi je čast igrati sa mađioničarom poput tebe.”

Ako nastavi da postiže golove, navijači Liverpoola bi sigurno rado željeli da Firmino ostane na Anfieldu do kraja svoje karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!