NaslovnicaVijestiRoberto Firmino za svaki postignuti pogodak ima nevjerovatan bonus!

Roberto Firmino za svaki postignuti pogodak ima nevjerovatan bonus!

Mnogi nogometaši imaju posebne bonuse u svom ugovoru za svaki postignuti gol. Roberto Firmino je, također, s golovima koje je postigao ove godine, potpuno popunio novčanik. On naime ima klauzulu prema kojoj dobija stronomske iznose za golove, kao ni jedan drugi nogometaš.

Roberto Firmino za svaki postignuti

Bonus za svaki pogodak koji u svom ugovoru ima Roberto Firmino,  brazilski napadač koji briljira ove sezone, nešto je normalno u nogometnom svijetu. Klubovi žele nagraditi igrače koji postižu pogodke, te ih na taj način motivišu da postanu sve bolji i bolji.

>> Manchester United može dovesti jednog od najboljih u Europi za 86 milijuna funti

Na Anfieldu, u slučaju brazilskog napadača, kada je potpisao ugovor, klub je bio izuzetno velikodušan. Osim već visoke zajamčene mjesečne plaće, Firmino također zaradi puno zbog bonusa za svaki postignuti gol.

[su_bonus]

U engleskim medijima, nakon pobjede Liverpoola nad Swanseajem, bu javnost su izašle i konkretne brojke visine njegovog bonusa. Firmino je u ovoj utakmici postigao golove broj 15 i 16 u ovoj sezoni. Time je aktivirao klauzulu u svom ugovoru, koja mu donosi povećanje bonusa za golove.

[su_premierleague]

Za prvih pet golova, Firmino je dobio od Liverpoola 25.000 funti, za sljedećih pet 45.000 funti i za sljedećih pet 65.000 funti. Bonus je sada još veći, a Firmino sada dobiva čak 85.000 funti. Za svaki pogodak! Nevjerovatno!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!