NaslovnicaVijestiRobin van Persie otkrio nemilosrdni razgovor sa Van Gaalom koji ga je...

Robin van Persie otkrio nemilosrdni razgovor sa Van Gaalom koji ga je otjerao iz Manchester Uniteda!

Robin van Persie prisjeća se odlaska iz Manchester Uniteda dok objašnjava “bezobzirne” načine tadašnjeg menadžera Louisa van Gaala.

Robin van Persie otkrio

Van Persie je osvojio titulu u Premier ligi u svojoj debitantskoj sezoni na Old Traffordu nakon svog visokog transfera iz Arsenala 2012. godine.

Ali vrijeme mu je u Unitedu postalo kiselo kad je Sir Alex Ferguson otišao. David Moyes legendarnog Škota zamijenio je Nizozemcem koji je preživio tešku sezonu.

I stvari nisu postale bolje kad je imenovan Van Gaal. Bivši trener Nizozemske zapravo je poslao Van Persija u Fenerbahce, iako je napadaču ostalo još godinu dana ugovora.

“Imao sam ovaj razgovor s Louisom van Gaalom, a on mi je rekao: ‘Ok Robin, naši će se putevi razdvojiti. Ja sam trener, ti si igrač – moraš ići, vrijeme ti je isteklo”, objasnio je Van Persie.

“Bio sam kao:” Da, ali ja još uvijek imam ugovor? ” Rekao je: “Nije me briga.”

“Bezobzirno. Krajem toga, vidio sam da nešto dolazi, ali ne i ovo nemilosrdno. I način na koji je to i rekao. A onda, poput mnogih stvari, prođe vam kroz glavu kad dobijete takvu poruku.”

“Još uvijek sam imao ugovor, moja je obitelj bila sretna. Bila je to moja 11. godina u Engleskoj. Mi volimo živjeti u Engleskoj. Što slijedi?”

“Moja djeca idu u školu, imaju svoje prijatelje i sve ostalo. Dakle, otprilike u sekundi, sve ove stvari nailaze na [vaš um]. Kako reagirate na to?”

“Rekao sam:” Vidjet ćemo što će se dogoditi. To je vaše mišljenje. Ali imam ugovor i sretan sam u Engleskoj u Manchester Unitedu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. ” A ja sam ustao, odmahnuo mu rukom i otišao. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!