NaslovnicaVijestiRodgers: Evo kako me Liverpool otpustio i ovo je moje mišljenje o...

Rodgers: Evo kako me Liverpool otpustio i ovo je moje mišljenje o tom klubu

Evo kako me Liverpool otpustio i ovo je moje mišljenje o tom klubu, rekao je Irski stručnjak u svom intervjuu. Brendan Rodgers tvrdi da nije imao pojma da će biti otpušten iz Liverpoola. Rodgers je dobio ‘nogu’ nekoliko sati nakon remija sa Evertonom (1-1) u oktobru.

Evo kako me Liverpool otpustio

On tvrdi da je rezultat bio ‘pristojan’, ali kaže da i dalje ima veliko poštovanje prema vlasnicima Liverpoola.

Na pitanje da li je saznao tek nakon utakmice, Rodgers je rekao: “To je upravo bio slučaj. Nisam bio svjestan da sam dobio otkaz. Bilo je špekulacija posljednjih šest mjeseci.”

“Sve što sam htio i pokušao je da se skoncentrišem na tim i želio sam samo najbolje za Liverpool, a možda igra nije bila tako tečna kao što je to bilo prošlih godina, ali smo pokušavali i radili smo naporno i osjećao sam da smo bili blizu da se vratimo u formu.”

“Međutim, igrali smo utakmicu protiv Evertona i nakon toga sam dobio poziv.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Nisam bio svjestan prije utakmice, a rezultat je bio vrlo pristojan s obzirom da smo igrali u gostima protiv jednog od najljućih rivala.”

“Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i smatrao sam da smo trebali pobijediti tu utakmicu, ali sam prihvatio taj rezultat.”

“Naravno da sam bio razočaran tom odlukom čelnika Liverpoola, ali ponavljam, poštovao sam odluku i vlasnike koji su htjeli da klub ide u drugom smijeru.”

“Učinio sam sve od sebe i uvijek ću imati lijepe uspomene na to vrijeme koje sam proveo u klubu.”

“Imao sam pet ponuda da se vratim u posao, ali sam osjećao da mi treba malo odmora od nogometa.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!