NaslovnicaVijestiRodri: Leicester je imao sreće, nisu uradili ništa!

Rodri: Leicester je imao sreće, nisu uradili ništa!

Manchester City doživio je debakl na svom terenu u utakmici trećeg kola Premier lige protiv Leicestera (2:5), iako su rano stigli do vođstva, te imali terensku inicijativu. Veznjak Cityja Rodri smatra da su gosti nezasluženo stigli do pobjede, te da su imali dosta sreće.

City je tokom tog susreta imao veći posjed lopte (72%) i 16 šuteva na gol, međutim, zahvaljujući hat-tricku Jamieja Vardyja (dva penala), sjajnom udarcu i penalu koji je izveo Youri Tielemans deklasiran je na Etihadu. Uprkos svemu tome, 24-godišnji Španjolac smatra da ‘Lisice’ nisu zaslužile da slave u tom duelu.

“Moje mišljenje je da su imali sreće, a nogomet nije bio pravedan prema nama. Možda je to naša krivica, možda je to njihova snaga, ali je teško objasniti. Uradili smo mnogo dobrih stvari da bismo pobijedili. Tim kakav je Leicester dolazi ovdje i igra sa 11 igrača iza lopte.”

“Mlad sam i pokušavam da učim na svakoj utakmici, ali u duelima kakav je ovaj, tokom kojeg protivnik nije uradio ništa, morate da budete zbunjeni. Nije to način na koji volim da igram”, naglasio je Rodri.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!