NaslovnicaVijestiRodriguezov agent potvrdio: Pregovori sa novim klubom su gotovi, čekamo potvrdu Wolfsburga

Rodriguezov agent potvrdio: Pregovori sa novim klubom su gotovi, čekamo potvrdu Wolfsburga

Agent švicarskog reprezentativca Ricarda Rodrigueza potvrdio je da je njegov klijent na korak od prelaska u AC Milan.

Ricardo Rodriguez blizu prelaska u Milan

Rodriguez, koji trenutno brani boje Wolfsburga, ima još dvije godine ugovora sa njemačkim klubom.

Međutim, kako navodi njegov agent Fabio Parisi, lijevi bek želi otići iz kluba nakon što su osigurali ostanak u Bundesligi, te je već sve dogovoreno za Milanom.

“Pregovori su skoro gotovi, čekalo se na potvrdu transfera jer je Wolfsburg igrao doigravanje za ostanak u Bundesligi”, rekao je Parisi za talijanske medije.

“Osnovni detalji su dogovoreni, transfer će uskoro biti potvrđen. Sve tri strane žele potvrdu što prije, igrač želi preći u Milan i Milan ga želi dovesti. Samo smo morali čekati rezultate Wolfsburga u doigravanju, tako da sam uvjeren da će transfer uskoro biti potvrđen.”

Rodriguez je u Wolfsburg stigao iz Zuricha 2012. godine i odigrao je ukupno 184 utakmice za klub, u kojima je postigao 22 gola i asistirao 28 puta. Jedini trofej koji je osvojio otkako je u klubu je Kup Njemačke 2015. godine, te Superkup par mjeseci kasnije.

U Milanu će mu konkurenciju na poziciji lijevog beka predstavljati Luca Antonelli i Leonel Vangioni.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!