NaslovnicaVijestiRodrygo: Luka Modrić je razlog zbog kojeg ne postoji ego u svlačionici...

Rodrygo: Luka Modrić je razlog zbog kojeg ne postoji ego u svlačionici Real Madrida

Real Madrid i Borussia Dortmund igraju finale Lige prvaka na Wembleyu u subotu od 21 sat. Madridski klub je favorit i lovi 15. naslov u elitnom klupskom natjecanju. U jednom španjolskom podcastu tim je povodom gostovao jedna od njegovih najvećih zvijezda, 23-godišnji brazilski napadač Rodrygo.

Razgovarao je s voditeljem i o odnosima među igračima u velikom klubu poput Reala i o tome kako trener često mora balansirati između različitih karaktera igrača, posebno onih koji su velike zvijezde pa se s njima teško nositi. Rodrygo je izdvojio kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića.

“Ego u svlačionici? Toga nema, a nama mladim igračima je zbog Modrića vrlo jednostavno. Kad ga vidim s 38 godina, pet Liga prvaka i Zlatnom loptom kako trči od kornera do našeg šesnaesterca, kako da ne učinim isto? Ne postoji ego u našoj svlačionici”, rekao je Brazilac.

Modrić je 40 dana prije isteka ugovora s Realom prihvatio novi, odnosno produljenje za još jednu sezonu, što je objavila i Marca prije nekoliko dana. Unatoč raskošnim ponudama klubova iz Amerike i Arabije, Modrić je odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Početkom sljedeće sezone napunit će 39 godina, ali ne planira ići u mirovinu. Toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva i pristaje na upola manju plaću od trenutne, koja iznosi 21,8 milijuna eura bruto godišnje. Zato je sve ovisilo o Realu, koji je, čini se, odlučio onako kako je Modrić želio.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!