NaslovnicaVijestiRodrygo zahvaljuje Modriću nakon potpisivanja novog ugovora

Rodrygo zahvaljuje Modriću nakon potpisivanja novog ugovora

Brazilski napadač Real Madrida Rodrygo produljio je ugovor s Kraljevskim klubom na dodatne tri godine, do 2028., objavio je madridski klub u četvrtak. Iako finansijski detalji novog ugovora nisu objavljeni, prema informacijama iz španjolskih medija, Rodrygov novi ugovor uključuje otkupnu klauzulu od milijardu eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Rodrygo je nakon potpisivanja ugovora dao intervju u kojem je spomenuo svog suigrača i kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića.

“Zauvijek ću biti zahvalan Luki Modriću, odlično se razumijemo. Kad nisam puno igrao, on me poticao da nastavim raditi i trenirati jer će moje vrijeme doći”, rekao je mladi Brazilac.

Prošle sezone, Rodrygo je postigao 19 golova u 57 utakmica za Real Madrid u koji je došao 2018. za 45 milijuna eura. Ukupno je zabilježio 39 golova u 179 nastupa za Real u svim natjecanjima, te je osvojio dva naslova prvaka Španjolske i Ligu prvaka 2022. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!