NaslovnicaVijestiAS Roma pravi jedan od najvećih i najboljih klupskih transfera ikada: U...

AS Roma pravi jedan od najvećih i najboljih klupskih transfera ikada: U Rim stiže sjajni Nizozemac!

Od kako je na mjesto sportskog direktora Rome stigao Monchi, čovjek sa kojim je Sevilla doživila najveće uspjehe u njenoj historiji, klub radi odličan posao što se tiče poslovanja. U klub su prošlo ljeto stigli igrači poput Undera, Alissona, Pelegrinija a već ovo ljeto mnogi veći klubovi se bore za njihov potpis. Sličan trend bi se uskoro trebao nastaviti, sa još jednim sjajnim transferom.

sjajni Nizozemac

Serie A odnosno Roma u svoje redove zove mladog napadača Ajaxa Justin Kluivert, koji je ovaj put zaista najbliži transferu bez obzira na broje špekulacije iz prošlosti. Inter Milan i Juventus također su zainteresirani, no izgleda kako je Monchi ovaj put ponovo slavio.

>> Veliki preokret u slučaju Fekir – Liverpool, ipak ide drugi klub…

Sa deset golova i pet asistenicija u 30 utakmica Holandske lige u Ajaxovom dresu mladi nizozemski napadač Justin Kluivert privukao je veliku pažnju na sebe. Sin čuvenog Patricka Kluiverta, uskoro bi mogao zamjeniti klub. Već duže vrijeme ga prate skauti iz mnogih renomiranih klubova, ali u ovom trenutku čini se da je Kluivert najbliži talijanskoj Serie A.

[su_live_koeficijenti_v2]

VL.nl izvještava da su AC Milan i Juventus zainteresirani za Kluivert, ali ipak u najboljem položaju za njegov potpis je Roma koja je ove sezone igrala u polufinalu Lige prvaka. Mladi Kluivert ima ugovor s Ajaxom do 2019. godine, njegov agent je Mino Raiola tako da u AMsterdamu imaju mnogo problema što se tiče pregovora sa ovim mladim igračem i pokušajem da ga zadrže u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!