NaslovnicaVijestiRoma u pregovorima sa zvijezdom Arsenala. Nude mu četverogodišnji ugovor.

Roma u pregovorima sa zvijezdom Arsenala. Nude mu četverogodišnji ugovor.

Roma navodno pregovara o potpisivanju Ainsleya Maitlanda-Nilesa iz Arsenala, prenosi ESPN. U članku se tvrdi da se sportski direktor Rome, Tiago Pinto raspitivao za vezno igrača.

Razgovaralo se o mogućnosti četverogodišnjeg ugovora za veznjaka koji želi preći na stadion Olimpico.

Maitland-Niles je posljednjih mjeseci na društvenim mrežama govorio o maloj minutaži, rekavši: “Sve što želim je ići negdje gdje ću igrati.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

24-godišnjak bi ipak možda mogao ostati u Premier ligi, a Everton je također rekao da je zainteresiran za igrača, nakon što im je prvobitni plan bio da ga potpišu na posudbu, ali to prošlog ljeta nije uspjelo.

Mikel Arteta uprsko nedostatku minutaže voli ovog igrarča i govorio je o njegovim atributima nakon što je posljednji put startao u pobjedi nad Watfordom 1-0.

“Vidim drugačijeg igrača u smislu njegove predanosti i njegove igre,” rekao je Arteta. “Pošto smo donijeli odluku, bio sam jasan s onim što vidim, želio sam da ostane, jer će biti koristan.”

“Ima ogroman talenat, a i dovoljno je svestran da se prilagodi bilo kojoj poziciji na terenu.”

Maitland-Niles je za Topnike upisao ukupno 132 nastupa u svim natjecanjima, a drugu polovicu prošle sezone proveo je na posudbi u WBA.

Ako se pridruži Romi, pridružit će se Tammyju Abrahamu i Chrisu Smallingu kao treći engleski igrač u momčadi Josea Mourinha.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!