NaslovnicaVijestiRoma već ima privremenog trenera a od ljeta klub preuzima jedan od...

Roma već ima privremenog trenera a od ljeta klub preuzima jedan od tri velika trenerska imena!

U Romi su navodno već pronašli privremeno riješenje za trenera kluba. Eusebia di Francesca na klupi Rome bi do ljeta trebao zamijeniti Cladio Ranieri koji je nedavno dobio otkaz u ekipi Fulhama. Tada bi klub trebalo preuzeti jedno veliko trenrsko ime.

roma

U Romis u nakon ispadanje od Porta odlučili zahvaliti se Eusebiu Di Francescu te su se bacili u potragu za novim trenerom. Talijanska javnost očekuje da veteran Claudio Ranieri bude na klupi do ljeta, što će biti samo privremeno rješenje. Budući da je od djetinjstva navijač ovog kluba, Ranieri je spreman prihvatiti posao do kraja sezone kako bi pomogao klubu.

INSTAGRAM OBJAVA UKOPALA NEYMARA: Zbog vrijeđanja sudaca dobija kaznu!

Za sljedeću sezonu u romi žele uglednog kandidata u vodstvu rimskog kluba. Na prva dva mjesta sa liste želja nalaze se bivši talijanski selektor Antonio Conte i njegov nasljednik na klupi Chelseaja Maurizio Sarri.

Također upravi u vječnom gradu interesantan je i trener Atalanta Giane, Piero Gasperini, koji je poznat po izvrsnom radu s mladima, a Romi imaju jednu od najboljih akademija u Italiji. Gasperini je napravio sjajnu ekipu sa Atalantom koja je već tri godine u vrhu italijsnkog nogometa.

Sportski direktor kluba Monchi također bi na ljeto trebao dobiti otkaz, a klub bi mogao prodati i neke od iskusnijih nogometaša.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!