NaslovnicaVijestiRoma već pronašla zamjenu za Edina Džeku?!

Roma već pronašla zamjenu za Edina Džeku?!

Prema saznanjima italijanskih medija, Roma je već pronašla zamjenu za Edina Džeku, koji je na pragu Chelseaja.

Britanski i italijanski mediji prenijeli su da je Chelsea blizu kompletiranja transfera dvojca iz Rome Džeka i Emersona Palmierija za ukupno 60 milijuna eura.

Međutim, nisu svi na Stamford Bridgeu srećni mogućnošću dolaska reprezentativca Bosne i Hercegovine u redove Bluesa, pa je tako zvijezda londonskog kluba Eden Hazard izjavio je da njegovom timu nije potreban Edin Džeko, pošto u napadu već ima Alvara Moratu i Michya Batshuayia.

[su_premierleague]

Ipak, italijanski klub nije gubio vrijeme, te je kako prenosi Football Italia, Khouma Babacar iz Fiorentine želja rukovodstva rimskog kluba.

La Nazionale tvrdi da je Roma želi da dovede 24-godišnjeg napadača na posudbu sa opcijom otkupa na ljeto.

Senegalski nogometaš je postigao 5 golova u 18 utakmica za Violu ove sezone.

Nekadašnji nogometaš Arsenala i Milana koji je zaradio veliki novac privatnim biznisom, nakon pauze seli se u La Ligu

Sutra ždrijeb UEFA Lige nacija, evo na koga može Hrvatska!

Ipak, Fiorentina ne želi tek tako da se odrekne svog napadača, te traži da Gregoire Defrel krene u suprotnom smjeru.

Francuz je stigao u Romu prošlog ljeta iz Sassuola u transferu vrijednom 20 milijuna eura, upisao je 10 nastupa bez pogotka, uz probleme sa ozljedama, koje su ga pratile u prvom dijelu sezone.

Roma sutra gostuje Sampdoriji na Luigi Ferrarisu, a prema riječima šefa stručnog stožera kluba sa Olimpica, Džeko će biti u momčadi za ovaj duel.

“Kako sada stvari stoje Edin će početi utakmicu sutra. Želio sam da ga ostavim u miru bar do danas. Razgovarat ćemo, ali trenutno računam na njega. Nakon razgovora odlučit ćemo zajedno”, rekao je trener Rome Di Francesco.

Roma se trenutno nalazi na petom mjestu Serie A, sa 3 boda, ali i utakmicom manje od Intera na četvrtom mjestu. “Vučica” je u negativnoj seriji od 5 utakmica bez pobjede u svim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!