NaslovnicaVijestiRoman Abramovič izgubio ŽIVCE: Da li je ovo DOKAZ da njegova ljubav...

Roman Abramovič izgubio ŽIVCE: Da li je ovo DOKAZ da njegova ljubav prema nogometu (engleskom) PRESTAJE?!

Ima li vlasnik Chelseaja više živaca daizdrži sve probleme koji su ga zadesili u zadnje vrijeme. Ruski biznismen i novi najbogatiji Izraelac, Roman Abramovič, polako gubi strpljenje.

Abramovič izgubio ŽIVCE

Rus, koji je već mnogo godina na čelu Chelseaja, kojem je pomogao da dođe do najvećih uspjeha u cijeloj svojoj povijesti, prema britanskim medijima odstupio je od svojih planova od kompletne obnove stadiona Stamford Bridge.

Nije tajna da se stadion treba renovirati, a mnogi u također klubu žele povećati broj sjedećih mjesta što bi mogao biti dugotrajan postupak što se tiče dobivanja svih dozvola koji je još više i prolongiran a novo povećanje troškova mogli bi bogatog Abramoviča okrenuti od te zamisli. Navodno, Englezi svim silama pokušavaju na bilo koji način ometati izgradnju stadiona zbog zahladnjenja odnosa Velike Britanije i Rusije.

>> Usain Bolt na probi u novom klubu! Da li je ovo početak ozbiljne karijere?

Sve je počelo nakon nedavnih događaja u Velikoj Britaniji, kada je vlasniku Chelseaja rečeno da ne može produžiti vizu za boravak na Otoku. Iz tog razloga, čak je dobio i izraelsko državljanstvo s kojim može ući u Britaniju, te je problem koliko toliko riješen.

[su_bet365_100_bonus]

“Rad na Stamford Bridgeu je otkazan zbog nepovoljne klime za investicije. To znači da je planiranje obnove rada i pripremu građevinskih planova obustavljeno u potpunosti. U klubu nemamo okvirno vremensko razdoblje kada bi ponovo mogli razgovarati o ovoj temi koja je za sada završena”  navedeno je u porukci londonskog kluba za javnost.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!