NaslovnicaVijestiUsain Bolt na probi u novom klubu! Da li je ovo početak...

Usain Bolt na probi u novom klubu! Da li je ovo početak ozbiljne karijere?

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt na probi je u novom nogometnom klubu, nakon što je trenirao sa Unitedom, Dortmundom i Sundownsom.

Najbrži čovjek svih vremena Usain Bolt (31), koji je prošle godine i službeno završio atletsku karijeru, trenutno se nalazi u Norveškoj gdje je na probi u ekipi Stromsgodseta.

Bolt je u ožujku trenirao i s Borussijom Dortmund, isključivo u marketinške svrhe, ali ovaj put je izgleda odlučio ozbiljno započeti nogometnu karijeru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sportski direktor Stromsgodseta Jostein Flo je prije treninga okupio igrače i rekao im da na probu dolazi igrač koji je nevjerojatno brz, a potom se na vratima pojavio Jamajčanin, što je iznenadilo igrače i sve u klubu.

”Rekli smo im da dolazi igrač na probu i da je strašno brz. Vrata su se otvorila i ušao je Usain Bolt! Bio je to veliki šok za njih, nisu mogli vjerovati. Njegov je dolazak svakako velika inspiracija za igrače, trenere, ali i cijeli klub”, kazao je Flo novinarima.

Istaknuo je i kako je riječ o sportašu koji posjeduje i zavidan nogometni talent. ”Dobar je nogometaš, inače ne bi trenirao s nama”, rekao je Flo. I sam Bolt je vrlo sretan jer je dobio još jednu priliku da se okuša u nogometu.

”Možda klub nešto bude vidio u meni i da mi priliku”, rekao je Bolt koji će odigrati trening utakmicu protiv norveške U-19 reprezentacije.

Podsjetimo, nakon što je službeno završio atletsku karijeru, Bolt se pojavljivao na treninzima i u Manchester Unitedu, Borussiji Dortmund i južnoafričkoj ekipi Sundowns.

Dosad je igrao na humanitarnim i revijalnim utakmicama, a ranije je izjavio da mu je velika želja profesionalno zaigrati u nekom nogometnom klubu. Još uvijek je službeno najbrži čovjek na svijetu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!