NaslovnicaVijestiRomano objavio: Juventus na ljeto dovodi zvijezdu Lazija u besplatnom transferu!

Romano objavio: Juventus na ljeto dovodi zvijezdu Lazija u besplatnom transferu!

HRVATSKI trener Igor Tudor nedavno je preuzeo rimski Lazio s ciljem da podigne ekipu na tablici talijanske Serie A i osigura europske nastupe, nakon što njegov prethodnik Maurizio Sarri nije uspio ponoviti uspjeh iz prošle sezone kada je Lazio zauzeo drugo mjesto iza prvaka Napolija.

Tudor je do sada vodio samo nekoliko utakmica kao trener Lazija, no kraj sezone se približava, što znači da već počinju pripreme za nadolazeće ljetno prijelazno razdoblje. Talijanski transfer-insajder Fabrizio Romano nedavno je sugerirao mogućnost da Lazio uskoro izgubi ključnog igrača iz svog sastava.

30-godišnji brazilski napadač Felipe Anderson mogao bi, prema informacijama koje je podijelio Romano, napustiti Lazio ovog ljeta i besplatno preći u Juventus. Anderson trenutno ima istek ugovora koji za sada odbija produžiti, što znači da može potpisati za drugi klub bez naknade. Ove sezone je u svim natjecanjima postigao tri gola i asistirao u sedam golova. Prije Lazija, nastupao je za West Ham, Porto i Santos.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!