NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku će prihvatiti transfer u Chelsea ako Interovi zahtjevi budu ispunjeni!

Romelu Lukaku će prihvatiti transfer u Chelsea ako Interovi zahtjevi budu ispunjeni!

Romelu Lukaku će pristati na prelazak u bivši klub Chelsea, sve dok klub iz zapadnog Londona ispuni zahtjeve Intera. Plavci su izgleda odustali od Erlinga Haalanda koji će kako stvari stoje ostati barem još jednu sezonu u Borussiji Dortmund.

Njihova se pozornost sada usmjerila na Lukakua. Ponudu od 85 milijuna funti plus Marcosa Alonsa odbio je Inter, koji nastoji rasteretiti budžet za plaće, jer imaju dosta poteškoća sa finansijama.

Vjeruje se da bi ponuda od 100 i 110 milijuna funti bila dovoljna da se Inter uvjeri da pusti Lukakua, a prema Mattu Lawu iz Telegrafa neće imati problema uvjeriti svog bivšeg igrača da se vrati.

Lukaku je prošle sezone napravio veliki utjecaj u Interu, postigao je 24 gola i 11 puta asistirao, dok je klub iz Milana osvojio Seriju A.

Belgijski napadač se etablirao među najbolje napadače na svijetu i da se pridružio Chelseaju, vratio bi se u klub u koji je došao prije 10 godina.

U svom boravku na Stamford Bridgeu, Lukaku nije uspio utjecati na klub, te je tamo odigrao samo 10 ligaških nastupa, a devet ih je došlo kao zamjena.

Ovaj put, međutim, Lukaku bi bio ključni igrač kluba koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, s tim da je Timo Werner razočarao prvu godinu klubu što znači da žele potpisati etabliranog centarfora.

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!