NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku naljutio navijače Chelseaja nakon prvog intervjua za Inter

Romelu Lukaku naljutio navijače Chelseaja nakon prvog intervjua za Inter

U srijedu navečer službeno je objavljeno da se Romelu Lukaku vratio u Inter Milan.

Manje od godinu dana nakon što se vratio u Chelsea iz Intera u ogromnom ugovoru vrijednom 97,5 milijuna funti, Belgijanac se ponovno vratio u Italiju, a sezonu će provesti na posudbi s gigantima iz Serie A.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prošlogodišnjem intervjuu Lukaku je izrazio svoje nezadovoljstvo stilom igre menadžera Thomasa Tuchela, kasnije se ispričao i izostao je sa dvije utakmice. A sada se čini da je došlo do točke bez povratka nakon prvog intervjua Belgijanca po povratku u Inter.

Belgijanac je mnoge iznenadio kada je rekao da je bio u kontaktu s Interovim menadžerom Simoneom Inzaghijem tijekom sezone 21/22.

“Ostao sam u kontaktu s njim tijekom cijele prošle sezone. Mislim da se trener dobro snalazi s momčadi, tako da želim doprinijeti da napravimo ono što je najbolje za ovaj klub.

Dodao je: “Nisam čak ni napustio svoj dom kada sam otišao u Englesku, što pokazuje koliko sam sretan što sam se vratio ovdje. Sada samo želim vidjeti dečke na terenu.”

Šokirani navijači oglasili su se na društvenim mrežama kako bi izrazili svoj bijes prema napadaču.

Jedan obožavatelj je rekao: “Gledajući Lukakuov intervju naježio sam se. U ovom trenutku, čak i ako Inter ne želi obnoviti njegov ugovor sljedeće sezone, Chelsea bi trebao raskinuti ugovor.”

Drugi je tvitao: “Upravo sam gledao Lukakuov intervju za milanski Inter i netko mora da ga podsjeti da je tamo samo na posudbi i da je tehnički još uvijek igrač Chelseaja.”

Bez obzira na loš odnos između igrača i obožavatelja, Lukaku je završio sezonu 21/22 kao najbolji strijelac Chelsea, s 15 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!