NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku objasnio što Manchester Unitedu treba kako bi se poboljšao sljedeće...

Romelu Lukaku objasnio što Manchester Unitedu treba kako bi se poboljšao sljedeće sezone

Bila je to grozna debitantska sezona za Romelu Lukakua u Manchester Unitedu. Belgijski napadač je završio transfer od 90 milijuna funti iz Evertona prošlog ljeta, te je postigao 27 golova u 49 nastupa za Crvene đavole.

Romelu Lukaku objasnio

Ipak, ova sezona mu je bila strašno neplodna kada su golovi u pitanu u Premier ligi, počevši sa sedam golova u sedam utakmica.

Lukaku je zatim u sljedećih 17 utakmica postigao samo četiri gola, što je za napadača njegove kvalitete izuzetno iznenađujuće.

Unitedova sezona nije bila mnogo bolja.

Njihova utrka za naslov se raspala nakon što su izgubili sa 2-1 od lidera Manchester Cityja u prosincu, zatim ispali iz Carabao kupa od Bristol Cityja, koji igra u Championshipu i Seville u Ligi prvaka također.

[su_bonus]

Sve što im je ostalo je FA kup, gdje su jučer stigli u finale sa pobjedom od 2-1 protiv Tottenhama.

Iako taj trofej ne može nadokanditi sezonu između njih i Citja, to bi bio prvi veliki trofej u Engleskoj za Lukakua.

Jučer je asistirao za gol Ander Herrere, koji je ujedno bio i pobjednički gol.

Lukaku vjeruje da njegova momčad jednostavno mora biti daleko konzistentnija kako bi osvojila prvu domaću titulu od vremena Sir Alex Fergusona 2013. godine, kada je Škot otišao u mirovinu.

[su_champions_league]

“Ne znam, morat ćete pitat menadžera”, odgovorio je na pitanje što bi trebalo da se osvoji liga.

“Stvarno sam uvjeren u svoj suigrače. Mislim da to možemo učiniti s timom koji imamo, ali trebali smo pokazati dosljednost tijekom cijele sezone.”

“Za nas je sada važno da budemo dosljedniji, a menadžer mora vidjeti hoće li dovesti još igrača, ali sa igračima koje sada imamo, mislim da imamo dovoljno.”

Da budemo iskreno, trebalo bi im dosta vremena da pokažu dosljednost koju je Manchester City pokazao ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!