NaslovnicaVijestiROMELU LUKAKU OTKRIO: Evo tko je najbrži igrač u Manchester Unitedu!

ROMELU LUKAKU OTKRIO: Evo tko je najbrži igrač u Manchester Unitedu!

Manchester United ima nekoliko poprilično brzih igrača u svojim redovima. Od Marcusa Rashforda do Antonija Valencije, pa i Erica Baillyja, Ole Gunnar Solskjaer na raspolaganju ima dosta ‘brzinaca’.

Lukaku najbrži u Unitedu

Ipak, napadač ‘Crvenih vragova’ Romelu Lukaku vjeruje kako je brži od svih navedenih suigrača sa Old Trafforda. Odgovarajući na pitanja na službenom klupskom instagram profilu, na pitanje jednog navijača ‘tko je najbrži u ekipi’, on je odabrao sebe i uz smijeh rekao ‘a ljudi govore da sam spor’.

25-godišnjak ima jako dobar razlog da vjeruje kako može suigrače ostaviti ‘u prašini’. Prošle sezone ostvario je brzinu od 34,84 km/h, veću nego bilo koji od njegovih kolega. U sezoni 2017/18 također je postavio tri od pet najvećih brzina u timu Uniteda, dok su preostale dvije postavili Marcus Rashford i Jesse Lingard.

On ove sezone igra u nešto lošijoj formi, te je na ukupno 38 nastupa u svim takmičenjima postigao 15 golova i podijelio četiri asistencije. ‘Crveni vragovi’ se trenutno nalaze na petom mjestu u Premier ligi sa 58 osvojenih bodova iz 30 odigranih kola, te za četveroplasiranim Arsenalom zaostaju samo dva boda. Također su prošli u četvrtfinale Lige prvaka nakon izbacivanja francuskog prvaka Paris Saint-Germaina u osmini finala, a sredinom sljedećeg mjeseca igrat će protiv Barcelone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!