NaslovnicaVijestiRonald Koeman imenovao zvijezdu Barcelone koja će zamijeniti Lionela Messija na Nou...

Ronald Koeman imenovao zvijezdu Barcelone koja će zamijeniti Lionela Messija na Nou Campu!

Menadžer Barcelone Ronald Koeman podržao je Antoinea Griezmanna da zamijeni Lionela Messija u novoj sezoni La Lige.

Ronald Koeman imenovao

Messi je kraj svoje karijere u Barceloni obilježio emotivnom konferencijom za novinare u nedelju nakon što mu španjolski klub nije uspio srediti novi ugovor.

34-godišnja argentinska superzvijezda željela je ostati na Nou Campu i bila je spremna na nevjerojatno smanjenje plaće od 50% u novom ugovoru sa Barcelonom.

Međutim, finansijski propisi La Lige narušili su Barcelonine nade da će Messi ostati u klubu.

Messi je sada na rubu senzacionalnog transfera u PSG, nakon što je već stigao u Pariz kako bi finalizirao svoj transfer.

Koeman je inzistirao na tome da je uzbuđen zbog nadolazeće sezone u La Ligi, unatoč tome što je izgubio bivšeg kapetana Barcelone Messija.

58-godišnji Nizozemac dodao je kako bi Griezmann mogao pomoći u ispunjavanju praznine koju je ostavio Lionel Messi.

“Unatoč oproštaju od Lea Messija, vrlo smo uzbuđeni zbog nove sezone”, rekao je Koeman.

“S sastavom koji imamo, pojačanjima koje smo potpisali, a pojavili su se i mladi neki mladi igrači, što je uvijek budućnost ovog velikog kluba.

“Uvjereni smo da ćemo vam ove sezone pružiti mnogo radosti. Uz puno odricanja i jako dobar posao postići ćemo maksimum. Znamo što je to biti iz Barcelone i što ovaj klub predstavlja.

“Važno je imati najbolje, ali ne mijenjamo ni svoje ideje ni način na koji igramo. Griezmann je igrao na svojoj poziciji i dobro se snašao.”

Griezmann je na Camp Nou stigao iz Atletico Madrida 2019. godine nakon što je Barcelona aktivirala njegovu otkupnu klauzulu od 107 milijuna funti.

30-godišnji francuski napadač prethodno je bio kritiziran jer nije ponovio formu Atletica u Barceloni.

Griezmann, koji je ovog ljeta bio povezan s odlaskom iz Barcelone, prošle je sezone zabio 20 puta i upisao 13 asistencija u 51 nastupu u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!