NaslovnicaVijestiRonald Koeman preuzima novi klub!

Ronald Koeman preuzima novi klub!

Ronald Koeman bi ubrzo mogao da se vrati u menadžment, gdje mediji nagađaju da će zamijeniti Stevena Gerrarda u Rangersu.

Ronald Koeman preuzima

Nizozemac je prošlog mjeseca dobio otkaz u Barceloni nakon strašnog poraza od Rayo Vallecana (1-0).

Koeman je ostavio Katalonce bez novca na devetom mjestu, a zamijenio ga je legendarni bivši veznjak Xavi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Što se tiče Rangersa, oni žele osvojiti uzastopne naslove škotskog Premiershipa po prvi put od 2011. godine, a trenutno su četiri boda iznad Celtica na vrhu tabele.

Ovaj 58-godišnjak bi donio obilje iskustva na upražnjenoj poziciji u Ibroxu, osvajajući trofeje u Španjolskoj, Portugalu i Nizozemskoj u menadžerskoj karijeri dugoj više od 20 godina.

Osvojio je 3 naslova Nizozemske s Ajaxom i PSV Eindhovenom, a okusio je uspjeh i u Kupu kralja sa Valencijom i Barcelonom.

Koeman je već ranije vodio klubove u Velikoj Britaniji, Everton i Southampton, ali ovo bi mu bio prvi posao u škotskom nogometu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!