NaslovnicaVijestiRonaldinho: On bi bez problema mogao igrati u bilo kojem od najboljih...

Ronaldinho: On bi bez problema mogao igrati u bilo kojem od najboljih klubova na svijetu!

Prema mišljenju legendarnog Ronaldinha, napadač Tottenham Hotspura Harry Kane mogao bi, kako kaže, ušetati u bilo koji tim u Europi u ovom trenutku.

Ronaldinho pohvalio Kanea

Engleski reprezentativac je već postigao 35 golova u svim takmičenjima ove sezone, a njegov tim se nalazi na četvrtom mjestu u Premier ligi, te je na korak od prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, nakon što su u prvoj utakmici osmine finala odigrali neriješeno (2-2) na gostovanju kod Juventusa. Kane je u nedjelju postigao svoj ukupno 150. gol u dresu Spursa protiv Crystal Palacea, te tako osigurao svom timu novu pobjedu u sezoni.

Ronaldinho vjeruje kako je 24-godišnjak uzdigao svoju igru na novu razinu, te je upozorio čelnike Tottenham Hotspura kako će imati težak zadatak ukoliko ga misle zadržati u klubu.

“Harry Kane je već neko vrijeme odličan, ali nema nikakve sumnje da je ove sezone dostigao novu razinu”, rekao je legendarni Brazilac za Mirror, te nastavio: “Sada je na razini na kojoj bi ga svaki klub na svijetu volio imati, bez problema bi mogao ušetati u bilo koji tim u Europi.

[su_no1forfootball]

“Barcelona, Real Madrid, Manchester City, bez obzira na klub, on je jedan od onih igrača za koje bi svaki klub napravio mjesta ukoliko ima priliku da ga dovede. U proteklih nekoliko prelaznih rokova vidjeli smo da najveći europski klubovi plaćaju koliko god je potrebno da dovedu najbolje igrače na svijetu. Četiri ili pet klubova je u fazi gdje im uopšte nije bitno koliko će platiti ukoliko žele dovesti nekog igrača.”

Harry Kane je ove sezone postigao 24 gola u Premier ligi, čiji je najbolji strijelac, te ima jedan gol više od zvijezde Liverpoola Mohameda Salaha. On je u dresu Spursa u proteklih pet sezona postigao 134 gola i podijelio 20 asistencija u ukupno 201 nastupu, a priliku da ponovo postigne gol imat će već sutra, kada će tim Mauricija Pochettina na svom terenu dočekati Huddersfield u okviru 29. kola Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!