NaslovnicaVijestiRonaldinho dao svoj prvi intervju nakon puštanja iz zatvora!

Ronaldinho dao svoj prvi intervju nakon puštanja iz zatvora!

Ronaldinho se prvi put otvorio o njegovom paklu kojeg je preživio u zatvoru dok ostatak kazne služi u kućnom pritvoru.

Ronaldinho dao svoj

40-godišnjak je stavljen u kućni pritvor nakon što su ga vlasti zajedno sa bratom uhapsile u Paragvaju zbog korištenja lažnih dokumenata u obliku lažnih putovnica.

I otkrio je šok situaciju u kojoj se našao i siguran je u svoju nevinost.

Govoreći u hotelu Palmaroga, gdje je pod kućnim pritvorom, rekao je: “Bili smo potpuno iznenađeni kada smo saznali da dokumenti nisu legalni.”

“Od tada je naša namjera bila surađivati sa pravosudnim sustavom na rasvjetljavanju činjenica.”

Brazilac je nastavio rekavši: “Od tog trneutka do danas, objasnili smo sve i olakšali sve što se od nas traži.”

“Bio je to težak udarac. Nisam ni zamislio da ću proći kroz takvu situaciju. Cijeli život sam težio dostići najvišu profesionalnu razinu i donijeti radost ljudima sa svojim nogometom.”

Bivši igrač Barcelone i zvijezda već zna što će uraditi kada mu napokon dopuste da napusti zemlju i vrati se kući u Brazil.

“Prvo će biti veliki poljubac mojoj majci koja je preživjela ove teške dane od početka koronavirusa u svom domu”, dodao je.

“Tada će biti potrebno apsorbirati utjecaj koji je stvorila ova situacija i krenuti naprijed sa vjerom i snagom.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!