NaslovnicaVijestiRonaldinho imenovao tri igrača koji su bolji od Messija!

Ronaldinho imenovao tri igrača koji su bolji od Messija!

Brazilska legenda Ronaldinho je odbio imenovati Lionela Messija najboljim svih vremena, jer je izabrao trojicu igrača koji bi mogli polagati pravo na taj status.

Messi, koji ima 33 godine, prekinuo je svoju veliku borbu za Zlatnu loptu sa Cristianom Ronaldom prošlog prosinca kada je osvojio svoju šestu nagradu.

Ronaldinho, koji je igrao zajedno sa Messijem u Barceloni, čestitao je argentinskoj zvijezdi na osvojenoj nagradi po šesti put bez presedana.

Međutim, osvajač Svjetskog prvenstva inzistirao je da mu je teško reći da je Lionel Messi najbolji svih vremena.

Ronaldinho je rekao španjolskim novinama: Drago mi je d aje Messi osvojio Zlatnu loptu. Bili smo prijatelji tijekom našeg vremena u Barceloni.”

“Ali ne volim uspoređivati i teško mi je reći da je najbolji svih vremena.”

Bivša zvijezda Barceone i Milana je zatim rekla da bi se igrači poput Diega Maradone, Pelea i Ronalda mogli smatrati boljim igračima od Messija.”

“Tu su Maradona, Pele, Ronaldo … teško je reći da je Messi najbolji u povijesti nogometa. Mogu samo reći da je najbolji u svojoj eri”, rekao je Ronaldinho.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!