NaslovnicaVijestiRonaldinho ismijavao Ramosa na društvenim mrežama: Sergio mu odmah odgovorio!

Ronaldinho ismijavao Ramosa na društvenim mrežama: Sergio mu odmah odgovorio!

Sergio Ramos će napustiti Real Madrid nakon 16 godina, službeno je potvrdio klub, dok su održali i oproštajnu ceremoniju prije par dana. Ramos je dobio brojne komentare na društvenim mrežama zbog tih vijesti, dok se komentarima pridružio i Ronaldinho.

Ronaldinho ismijavao Ramosa

Ronaldinho je iskoristio zbrku na Twitteru i označio Ramosa sa pitanjem da li se sjeća trenutka sa fotografije.. Vjerojatno je želio podsjetiti Ramosa na pobjedu Barcelone od 3-0 u kojoj je postigao dva gola, ali je izabrao sliku iz sezone 2006/07 kada je Barca izgubila 2-0. Baš u toj utakmici se Ramos istakao sa asistencijom i odličnom igrom u obrani.

Sergio Ramos svakako nije ostao dužan i odgovorio je Ronaldinhu, gdje mu je poručio da se sjeća te utakmice, ali da mu je ljepša slika koja je nastala nekoliko mjeseci kasnije. Radi se o Realovoj proslavi naslova prvaka.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!