NaslovnicaVijestiRonaldinho nahvalio zvijezdu Arsenala: On će postati najbolji napadač na svijetu -...

Ronaldinho nahvalio zvijezdu Arsenala: On će postati najbolji napadač na svijetu – podsjeća me na Ronalda!

Gabriel Martinelli uživa u izvrsnoj prvoj sezoni u Arsenalu i stekao je pohvalu brazilske legende Ronaldinha.

Ronaldinho nahvalio

Iako je imao samo 18 godina kada je na ljeto stigao u Arsenal kao nepoznat igrač, Martinelli je započeo blistav početak svoje karijere na stadionu Emirates.

Brazilski reprezentativac mlađi od 23 godine već ima deset golova u svoje ime u svim natjecanjima za Topnike, uključujući posebno nezaboravan nedavni solo prodor u remiju od 2-2 protiv Chelseaja.

Arsenalovi navijači bez sumnje će biti uzbuđeni kada sada kada su vidjeli taj vrhunski talent, a Ronaldinho kaže kako i drugi u Brazilu očekuju velike stvari od Martinellija.

Razgovarajući o utjecaju tinejdžera na Arsenal do sada, Ronaldinho ga je uspoređivao s načinom na koji je brazilska legenda Ronaldo igrao kada je prvi put doputovao u Europu.

U zaista visoku pohvalu za Martinellija, Ronaldinho je rekao kako bi mogao vidjeti napadača Arsenala koji će također postati najbolji igrač na svijetu.

„Mi kao Brazilci vrlo smo uzbuđeni zbog njega i njegove budućnosti. Jedno je imati talent – ali drugo imati u dobi od 18 godina – imati samopouzdanje – rekao je bivši čovjek Barcelone za Daily Mirror.

“Podsjeća me na Ronalda, njegove prve sezone u Europi, postigao je 30 golova, a ljudi su razmišljali:” tko je ovo 18-godišnje brazilsko dijete? ”

“Želio je loptu, trčao bi prema igračima. Nije bilo straha bez obzira na to protiv kojeg igrača ili momčadi igra – i ja vidim takav sličan stav u Martinelliju.”

„On samo želi imati loptu i zabijati golove. Ronaldo je postao najbolji igrač na svijetu – a to može i Martinelli. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!