NaslovnicaVijestiRonaldinho otkrio što misli o Paul Pogbi: Mišljenje legende iznenadilo mnoge navijače

Ronaldinho otkrio što misli o Paul Pogbi: Mišljenje legende iznenadilo mnoge navijače

Ronaldinho otkrio što misli o Paul Pogbi. Paul Pogba je bio pod nevjerojatnom pažnjom otkad je napravio veliki povratak u Manchester United za 89.3 milijuna funti iz Juventusa u kolovozu 2016. godine.

Ronaldinho otkrio

Ove sezone je veznjak pretrpio ozljedu, a njegova forma je oscilirala od vrhunskih do razočaravajućih, ali ipak pruža uvid u njegove prave sposobnosti.

Pogba je postigao pet golova i osigurao 12 asistencija u 32 utakmica do sada ove sezone i brilijantno je asistirao za gol Alexis Sancheza u subotnjoj pobjedu u polufinalu FA kupa protiv Tottenhama.

Jedna legenda kojoj nije stran pritisak i pažnja je veliki Ronaldinho, koji je jedan od najboljih igrača svoje generacije i jedan od najboljih zabavljača ikada.

[su_bet365_app]

Osim što je nazvao Pogbu ‘prijateljem’, obećavajući Brazilac je također otkrio svoje mišljenje o karijeri Francuza – i on je napravio velike izjave koje su zasigurno podijelile mišljenja širom svijeta.

Legenda Barcelone vjeruje da Pogba ima ono što je potrebno da jednog dana osvoji Zlatnu loptu, nagradu koja je ekskluzivno vlasništvo Cristiana Ronalda i Lionel Messija.

Govoreći za Goal , Ronaldinho je objasnio: “Pogba može bez sumnje osvojiti Zlatnu loptu. Vidim Pogbu kao prijatelja, ne vidim sebe kao njegovog idola.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mlad, talentiran i sposoban igrati bilo gdje, može igrati u slobodnoj ulozi, obrambeni veznjak ili napadački.”

38-godišnjak, koji je 2005. godine osvojio Zlatnu loptu nastavio je: “On ima karakteristike igrača koji mogu popuniti bilo kakvu poziciju, on može napraviti povijest.”

Dakle, Ronaldinho je pohvalio Pogbu, ali je upozorio i da je ključ njegovog napretka slušanje Manchester Unitedovog menadžera Jose Mourinha.

U posljednjih nekoliko mjeseci, 25-godišnjak je redovito zamijenjen, ali to je nešto što Ronaldinho kaže: “On zna klupu kao i ja.”

“U PSG-u sa bivšim trenerom Luisom Fernandezom . Nije isto, kada vam Mourinho kaže da ste na klupi, morate to poštovati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!