NaslovnicaVijestiRonaldinho poručuje: Povucite dres sa njegovim brojem!

Ronaldinho poručuje: Povucite dres sa njegovim brojem!

Legendarni Brazilac Ronaldinho poručuje da njegov bivši klub Barcelona treba da povuče iz upotrebe dres sa brojem 10, koji trenutno nosi Lionel Messi.

Bivši napadač Barcelone, Ronaldinho smatra da katalonski klub treba da povuče iz upotrebe dres sa brojem 10 nakon što Lionel Messi završi karijeru.

Argentinac je sa 14 godina došao u Barcelonu, a za prvi tim debitirao je 2004. U narednim godinama Messi je postao standardan prvotimac, a potom i predvodnik Blaugrane, da bi zaslužio epitet jednog od dva najbolja nogometaša današnjice, te jednog od najboljih nogometaša u povijesti uopšte.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kad se Messi povuče, a nadam se da to neće biti skoro, Barcelona bi trebalo da povuče iz upotrebe dres sa brojem 10. Niko drugi ne bi trebalo da ga dira”, rekao je Ronaldinho.

Brazilac je od 2003. do 2008. bio član kluba sa Camp Nou stadiona i sa Barcom je osvojio dvije Primere, dva Superkupa Španije i Ligu prvaka2006.

“Messi je najbolji igrač u historiji kluba i učinio je nešto što niko drugi nije uspio. Nadam se da će njegova karijera da traje 20 godina. Svi fudbalski navijači žele da gledaju Messija na najvišem razini još mnogo vremena”, naglasio je Ronaldinho.

Messi je odigrao 641 meč za katalonski tim, postigao je 556 golova, zabilježio 242 asistencije, osvojio 33 trofeja i po pet Zlatnih kopački i Zlatnih lopti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!