NaslovnicaVijestiRonaldinho progovorio o svom iskustvu u zatvoru: Bio sam uvjeren da će...

Ronaldinho progovorio o svom iskustvu u zatvoru: Bio sam uvjeren da će me tući svaki dan

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Ronaldo de Assis Moreira Ronaldinho prije tri godine uhićen je u Paragvaju i proveo je neko vrijeme u zatvoru, a sada je progovorio o tom iskustvu.

Ronaldinho je u Paragvaj stigao kako bi promovirao knjigu “Genije života” i sudjelovao u humanitarnom događaju, a uhićen je nakon što je u zemlju ušao s lažnom putovnicom te zemlje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldinho je uhićen 5. ožujka 2020. zajedno s bratom Robertom, a nakon 32 dana pušteni su iz zatvora u Asuncionu. Pušten je nakon što je platio jamčevinu od 1,6 milijuna dolara za brata i sebe, a sada je otkrio kako se bojao za svoju sigurnost.

“Ušao sam u zatvor uvjeren da će me svaki dan tući i raditi mi grozne stvari koje inače rade u zatvoru. Ali čim sam ušao, zatvorenici su odmah pozvali čuvare i tražili od njih loptu kako bi im pokazao trikove i zabavljao ih. Već sljedećeg jutra smo igrali utakmice pet na pet protiv čuvara”, rekao je Ronaldinho koji je 40. rođendan proslavio u paragvajskom zatvoru.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!