NaslovnicaVijestiRonaldinhu, optuženom za prijevaru od 60 milijuna dolara, prijeti dodatna zatvorska kazna

Ronaldinhu, optuženom za prijevaru od 60 milijuna dolara, prijeti dodatna zatvorska kazna

Nekadašnjem vrhunskom nogometašu i jednom od najboljih svih vremena – Brazilcu Ronaldinhu, prijeti nova moguća zatvorska kazna. Prema izvješćima brazilskih medija, on i njegov brat su optuženi za prijevaru u vezi s kriptovalutama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješćima, optuženi su za vođenje takozvane “piramidalne sheme”, koja je ostavila određeni broj ljudi bez novca. Navodno su od svojih korisnika tražili da im isplate 30 dolara za vrijednost kriptovaluta, što im je jamčilo određenu zaradu.

Ronaldinho je već nekoliko puta izostao sa sudskih ročišta u Brazilu, pravdajući se lošim vremenskim uvjetima. Tamošnji tužitelji od njega traže da plati 61,2 milijuna dolara odštete prevarenim ulagačima, koje je svojim imidžom namamio na ulaganje.

Ovo nije prvi put da poznati Brazilac ima problema sa zakonom, podsjetimo, prije tri godine on i njegov brat proveli su neko vrijeme u zatvoru u Paragvaju zbog pokušaja ulaska u zemlju s krivotvorenom putovnicom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!