NaslovnicaVijestiRonaldo bijesan nakon što je otkrio Realov tajni transfer plan!

Ronaldo bijesan nakon što je otkrio Realov tajni transfer plan!

Cristiano Ronaldo bijesan je nakon što je otkrio tajni transfer plan Real Madrida, navode španjolski mediji.

Nakon neuspjeha u El Clasicu i velikog zaostatka u La Ligi za Barcelonom, koji sada iznosi čak 14 bodova, Real Madrid planira da “prizemlji” novog Galactica na Santiafo Berbabeu.

Predsjednik kluba Florentino Perez i Zinedine Zidane namjeravaju da ubijede Belgijanca Edena Hazarda da se pridruži “kraljevskom klubu”, pošto je odbio da potpiše novi ugovor sa Chelseajem, čekajući ponudu Reala.

[su_no1forfootball]

Iako se stvari čine optimističnima, te postoje solidne šanse da krilni napadač obuče dres kluba iz Madrida, nisu baš svi spremni da ga dočekaju raširenih ruku…

Pogađate, riječ je o Cristianu Ronaldu, koji prema Diario Golu ne želi Hazarda u Realu, pošto bi mogao da ugrozi njegov status nedodirljive prve zvijezde kluba.

ŠTA BI OBO TREBALO DA ZNAČI?! Neobičan zahtjev Ronalda od Reala!

Veznjak Real Madrida se posvađao sa Zinedineom Zidaneom

Španjolski list tvrdi kako su Zidane i Hazard u telefonskom kontaktu, dok je Ronaldo bijesan jer klub pravi planove iza njegovih leđa, i to sa igračem koji bi mogao da ga skine sa trona na Santiago Bernabeu.

Portugalac vidi 26-godišnjeg Hazarda kao potencijalnu prijetnju, i radije je za to da klub dovede igrača manjeg renomea, poput Goncala Guedesa, koji je trenutno u Valenciji, na posudbi iz PSG-a.

Ipak, izgleda da Zidane i Perez rizikuju da naljute Ronalda, pošto čine sve da osiguraju Hazardov potpis, koji ima ugovor sa Chelseajem do 2020.

Koliko je situacija ozbiljna, govori i to da je Ronaldo zatražio da mu se otkupna klauzula u ugovoru smanji na 100 miliona eura ili manje, a navodno je ljut na Pereza to te mjere da ne želi čak ni razgovarati sa njim.

Nadolazeći zimski prijelazni rok mogao bi biti vrlo zanimljiv na Santiago Bernabeu, a konačan rasplet bi umnogome mogao odrediti i Ronaldovu sudbinu u Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!