NaslovnicaVijestiRonaldo će glumiti u filmu vrijednom 100 milijuna funti

Ronaldo će glumiti u filmu vrijednom 100 milijuna funti

Ronaldo će glumiti u filmu vrijednom 100 milijuna funti. Čini se da Cristiano Ronaldo ima dobar ukus za kameru nakon što je snimio svoj istoimeni dokumentarac koji je objavljen prošle godine.

Ronaldo će glumiti

Iako ‘Ronaldo’ nije baš bio hit – depresivan potez od strane narcisa je naš omiljeni osvrt na IMDb – zvijezda Real Madrida će unaprijediti svoju glumačku karijeru i glumit će u filmu Los Blancos.

Projekt, koji ima proračun od 100 milijuna funti, potpomognuti Harvey Weinsteinom.

No, skala ovog filma je na sasvim drugoj razini nego poznati film Goal.

[su_euro_soccer_bonus]

Za početak, Ronaldo nije jedini visokoprofilni igrač. Neki od poznatih Galaktikosa iz ekipe će igrati ulogu i prema Mirroru, David Beckham, koji je glumio u Goal i Goal II, čak razmatra da igra u ovom filmu.

Justin Bieber je postavljen da igra glavnog lika. Kanadska zvijezda će igrati ulogu mladog nogometaša iz Los Angelesa koji je postao senzacija preko noću u Real Madridu.

Španjolski klub će omogućiti snimanje i ono će se održati na Santiago Bernabeuu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mike Jefferies, koji je producirao izvorni Goal triologiju, bit će uključen u filmu, koji počinje sa snimanjem u ožujku 2017. godine.

Kombinirajući Ronalda sa Bieberom, dva najveća igrača u svojim poljima, imaju potencijal da razbiju sve rekorde prodaje. Ubacite Beckhama i teško ćete naći nekoga tko neće biti zainteresovan za gledanje ovog filma.

“Film je duboko u pre-produkciji, a nadam se da će Bieber potpisati u narednim tjednima”, rekao je izvor za Mirror.

“To je velika prilika za njega i mogao bi biti jedan od najvećih filmova 2017. godine, ako svi njegovi i fanovi Ronalda budu išli u kino.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!