NaslovnicaVijestiRonaldo čekao veliki novac i potom tražio da ode, ponovno izazvao razočarenje...

Ronaldo čekao veliki novac i potom tražio da ode, ponovno izazvao razočarenje navijača

Nastavile su se velike tenzije između Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda, a britanski mediji pisali su kako je portugalski nogometaš zbog velike količine novca čekao do srpnja kako bi zatražio transfer od kluba.

Ronaldo je prije nešto više od sedam dana službeno zatražio transfer od kluba kako bi sljedeće sezone igrao u Ligi prvaka. Odmah su ga nazvali i rekli mu da ga neće prodati te da Ronaldo ostaje na Old Traffordu i sljedeće sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Odgovor je stigao nekoliko dana kasnije jer se Ronaldo odbio pojaviti na početku treninga. Tražio je prvi slobodan dan zbog obiteljskih problema, no on se još uvijek nije pojavio i momčad je u Aziju otputovala bez njega.

Mnogi su se pitali zašto je Portugalac čekao s objavom ove odluke do srpnja, iako je poznato da United još mjesecima neće igrati Ligu prvaka, čak i dok je sezona u engleskom nogometu trajala.

Do odgovora su došli britanski mediji. Ključ je u klauzuli u ugovoru s Manchester Unitedom, a razlog je financijske prirode. Ronaldo u ugovoru s Unitedom ima posebnu klauzulu koja mu jamči šesteroznamenkasti bonus ako uđe u drugu sezonu s klubom. Službeno je klupska sezona počela 1. srpnja, pa je klauzula automatski aktivirana.

Nakon što je prošao 1. srpnja, Ronaldo se obratio klubu sa zahtjevom za odlazak, ali je odbijen. Što će biti s ovom sagom, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!