NaslovnicaVijestiRonaldo do kraja 2022. godine potpisuje za novi klub u kojem će...

Ronaldo do kraja 2022. godine potpisuje za novi klub u kojem će zaraditi 500 milijuna eura za tri godine

Cristiano Ronaldo se nakon Svjetskog prvenstva odmara u Dubaiju i čeka potpis za novi klub. Iako ima želju da ostane u Europi i bori se za Ligu prvaka, Ronaldo će, tvrde španjolski mediji, karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Portugalska superzvijezda dogvoorila je sve sa Al Nassrom te bi trebao potpisati ugovor vrijedan 500 milijuna eura, najveći ugovor u povijesti nogometa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U Al Nassru čeaku potpis Portugalca prije kraja 2022. godine. Dobit će ugovor do lipnja 2025. i 500 milijuna eura”, objavili su španjolski mediji.

Al Nassra, klub koji dolazi iz Riyadha, vodi bivši trener Rome, Rudi Garcia, a najveće zvijezde ove momčadi su bivši igrač Villarreala Alvaro Gonzalez i vratar Ospina, dok je uz Al Hilal ovo najtrofejniji klub u Saudijskoj Arabiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!