NaslovnicaVijestiRonaldo dobio još jednu presudu: Optužili ga za silovanje, a sada mu...

Ronaldo dobio još jednu presudu: Optužili ga za silovanje, a sada mu moraju platiti bogatstvo

Cristiano Ronaldo prošlog je ljeta oslobođen svih optužbi za silovanje koje je podnijela Kathrin Mayorga za događaje iz 2009., a sada će mu njezin pravni tim morati platiti ogroman novac.

Prošlo je pola godine otkako je američki sud odbacio drugu tužbu uporne Kathrin Mayorge protiv Cristiana Ronalda nakon što je prva tužba odbačena 2018. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada je Ronaldo dobio još jednu presudu. Naime, američki sud naložio je odvjetničkom timu Kathryn Mayorga da isplati novac za troškove sudskog procesa najplaćenijem sportisti svijeta. Sud je priopćio da je oštećen odvjetnikovim nesmotrenim ponašanjem u dugotrajnom postupku. Ronaldo će od odvjetnice Leslie Stovall dobiti blizu 335.000 dolara.

Okružna sutkinja Jennifer Dorsey rekla je u dokumentu na 18 stranica da je Ronaldo bespotrebno snosio većinu naknada i troškova u ovoj tužbi te da je nepopravljivo oštećen.

Kathryn i Ronaldo upoznali su se u noćnom klubu u Las Vegasu 2009. godine, a potom su, prema vlastitim izjavama, završili u hotelskoj sobi. Tada je Kathryn tvrdila da ju je Ronaldo silovao, no par se nagodio kako slučaj ne bi došao na sud.

Međutim, nakon osam godina, Kathryn je odlučila tužiti Ronalda, rekavši da je bila “mentalno nestabilna” kada je prihvatila novac da slučaj ostane izvan suda i tražila od njega 64 milijuna dolara. Sud je presudio u korist Ronalda.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!