NaslovnicaVijestiRonaldo doveo Real u vodstvo uz dosta sreće

Ronaldo doveo Real u vodstvo uz dosta sreće

Večeras se igra utakmicu Rome i Real Madrida u okviru Lige prvaka.

Ronaldo doveo Real u vodstvo

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo je uspio dovesti Real Madrid u vodstvo uz dosta sreće.

Cristiano Ronaldo je dobio fantastičnu loptu od Marcela, te je sa sjajno fintom izbacio igrača Rome Florenzija, kojeg je na kraju lopta zakačila na putu prema golu i prevarila golmana Rome Szczesnya.

Na Twitteru se pojavilo dosta komentara kako je Cristiano Ronaldo bio u ofsajdu, te da je momčad Spallettija oštećena u ovoj situaciji. Bit će zanimljivo pogledati šta će se događati kasnije.

Što se tiće druge utakmice Lige prvaka Wolfsburg vodi 3-0 protiv Genta, te sigurno već imamo jednog prolaznika u četvrtinu finala.

Cristiano Ronaldo je danas napustio pres konferenciju za novinara kada je upitan kada je zadnji put postigao gol u gostima, Portugalac kao da je ovim golom odgovorio novinarima.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!