NaslovnicaVijestiRonaldo i Baggio su bili kao djeca, Roberto je pet puta pogodio...

Ronaldo i Baggio su bili kao djeca, Roberto je pet puta pogodio prečku od šest pokušaja

Luigi Simoni je bio nakratko trener tada moćnog Intera u sezoni 1997/1998, u vrijeme kada su za milanski tim igrali Djorkaeff, Diego Simeone, Gianluca Pagliuca, Ivan Zamorano, ali i Ronaldo i Baggio. Tada je Luigi Simoni mogao da vidi velike majstore na djelu, a ispričao je i jednu zgodu sa treninga Intera.

Ronaldo i Baggio

Ronaldo Luis Nazario de Lima tada je imao oko 21 godinu, dok je Baggio tada već imao 31 godinu, ali i dalje se ponašao djetinjasto, ako je vjerovati treneru Simoniju koji je sada tehnički direktor u Gubbiju, timu u Seriji B, a kao igrač uglavnom je nastupao za timove iz Italije, jedno vrijeme i za Juventus.

“Nakon jednog treninga Roberto Baggio i Ronaldo su se ponašali kao dva klinca. Svađajući se, odlučili su gađati prečku s 30-40 metara. Imali su pravo na po šest pokušaja. Baggio je pogodio čak pet puta. Imao je osjećaj u nozi za te stvari, Ronaldo nije…”

[su_bet_at_home_1]

Roberto Baggio je u Interu nastupao od 1998. do 2000. i u 41 utakmici postigao je 9 golova, dok je Ronaldo od 1997. do 2002. u 68 utakmica pogađao protivničku mrežu 49 puta.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!