NaslovnicaVijestiRonaldo imenovao šestoricu igrača koji ga mogu naslijediti kao najbolji na svijetu!

Ronaldo imenovao šestoricu igrača koji ga mogu naslijediti kao najbolji na svijetu!

Cristiano Ronaldo zna ponešto o tome kako je biti najbolji igrač na planeti, osvojivši Zlatnu loptu pet puta, ali za koga on misli da ima potencijala da ga naslijedi kao najbolji na svijetu?

Ronaldo imenovao šestoricu

Budući da je Ronaldo krenuo polako prema kraju svoje karijere, on nastavlja nadgledati potencijalni talenat koji se diže kroz redove u svijetu nogometa kako bi zauzeo njegovo mjesto kao najboljeg igrača na svijetu.

A na pitanje novinara 2017. godine Ronaldo je imenovao šestoricu igrača koji ga mogu naslijediti.

“Vrlo dobro pitanje. Vidim neke sa velikim potencijalom: Asensio, Mbappe, Neymar, Dembele, Hazard, Rashford i neki drugi. U sljedećoj generaciji ima najmanje 10 igrača sa vrlo, vrlo velikim potencijalom”, rekao je ROnaldo preko Dialy Maila.

Mnogo se očekivalo od Marca Asensia nakon njegovog doprinosa u trijumfu Lige prvaka, kada je Real Madrid osvojio 2017/18 sezone, ali je kasnije imao mnogo problema sa ozljedama kojeg su ga unazadile. Međutim, Španjolac ostaje ozbiljan talenat.

Mbappe, koji još ima samo 21 godinu, postigao je preko 130 golova u karijeri, a nakon prošlogodišnje Zlatne lopte gdje je stigao na četvrto mjesto, objednik Svjetskog prvenstva sigurno će i dalje da se penje na toj ljestvici u narednim godinama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!