NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ronaldo ponovo izgubio kontrolu: Nakon utakmice dobacivao protivničkom igraču

(VIDEO) Ronaldo ponovo izgubio kontrolu: Nakon utakmice dobacivao protivničkom igraču

Iako je imao impresivan niz od sedam golova u zadnje četiri utakmice, Cristiano Ronaldo sinoć nije uspio nastaviti svoj golgeterski niz. Njegova momčad Al Nassr odigrala je neriješeno bez golova protiv Al Feihe.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unatoč nekoliko sjajnih prilika koje je imao sinoć, portugalska superzvijezda nije uspio zabiti gol protiv Vladimira Stojkovića, srpskog vratara koji je nekoliko puta sjajno intervenirao. Zbog toga je Al Nassr doživio veliki kiks u borbi za naslov, a Stojković je bio ključni igrač u pobjedi svoje momčadi.

Al Ittihad je ostvario važnu pobjedu rezultatom 2:0 u gostima kod Al Wehdea, što im je omogućilo da povećaju prednost na tri boda na vrhu tabele. Cristiano Ronaldo je na kraju utakmice izgledao vidno frustriran zbog rezultata, a situacija se dodatno zakomplicirala kada je došlo do neugodne svađe s jednim od igrača, nakon koje je Ronaldo ljutito skinuo kapetansku vrpcu.

Prema navodima, Portugalac je jednom od igrača protivničke momčadi rekao: “Ne želiš igrati, ha?”, a zatim se brzo povukao u svlačionicu.

Od dolaska u Saudijsku Arabiju, legendarni nogometaš je uspio postići čak 11 golova u 12 odigranih utakmica, a uz to je zabilježio i dvije asistencije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!