NaslovnicaVijestiRonaldo: Ko kaže da je sezona izgubljena?!

Ronaldo: Ko kaže da je sezona izgubljena?!

U ekipi Real Madrida u posljednjih nekoliko sedmica je vrlo burno. Situacija je vrlo napeta, Zinedine Zidane je zbog loših rezultata sve više na udaru kritika, a zategnuti su odnosi i između samih fudbalera, među kojima prednjači najbolji igrač Madriđana Cristiano Ronaldo, koji je javno kritikovao saigrače.

Ronaldo 'Ko kaže da je sezona izgubljena!

Real je sinoć gostovao ekipi Levantea i slavio sigurnu pobjedu rezultatom 1:3, te se bar malo iskupio za loše rezultate u proteklom periodu. Portugalski reprezentativac je ponovo bio jedan od boljih u svojoj ekipi postigavši pogodak sa bijele tačke i upisavši asistenciju.

Iako je francuski trener Zinedine Zidane nakon poraza od Atletico Madrida na domaćem terenu priznao da je titula u Primeri praktično izgubljena, Ronaldo ipak smatra da bi trofej u Ligi šampiona u potpunosti spasio sezonu za kraljevski klub.

”Odigrali smo odlično protiv Rome, a sada nas očekuje revanš pred našim navijačima. Imamo lijepu prednost, ali ne smijemo dozvoliti da budemo previše samouvjereni. Imamo tešku sezonu u Primeri, u Kupu kralja smo nesretno eliminisani, ali mi smo i dalje veliki favoriti za osvajanje trofeja u Ligi prvaka”, rekao je Ronaldo.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

”Nije slučajnost to što Real Madrid ima daleko najviše titula prvaka Evrope. Veoma smo uzbuđeni, ništa nije izgubljeno i radićemo naporno kako bismo ponovo osvojili Ligu šampiona”, istakao je Portugalac.

Kraljevi u Primera ligi imaju velikih devet bodova zaostatka u odnosnu na Barcelonu koja svoju utakmicu 28. kola igra večeras u gostima protiv ekipe Rayo Vallecana. Real Madrid u utorak na svo Santiago bernabeu dočekuje ekipu Rome u revanš susretu osmine finala Lige šampiona.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!