NaslovnicaVijestiRONALDO KONAČNO REKAO ISKRENO: Evo zbog čega je napustio Real Madrid proteklog...

RONALDO KONAČNO REKAO ISKRENO: Evo zbog čega je napustio Real Madrid proteklog ljeta!

Nema sumnje kako Real Madridu u ovom trenutku nedostaje Cristiano Ronaldo i njegovi golovi. Los Blancosi su osvojili samo 14 bodova u 10 odigranih ligaških utakmica ove sezone, te se nalaze na čak devetom mjestu na tabeli.

Cristiano Ronaldo o odlasku iz Real Madrida

‘Kraljevi’ su jučer doživjeli pravi debakl na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone, koja ih je porazila rezultatom 5-1. S druge strane, Ronaldu ide sjajno u dresu Juventusa.

[su_bet365_koeficijenti]

Klub iz Torina je i dalje neporažen u Seriji A ove sezone, te ima devet pobjeda iz deset odigranih utakmica. Portugalac je postigao sedam golova i podijelio pet asistencija na ukupno 12 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

33-godišnjak je danas dao zanimljiv intervju za France Football, u kojem je konačno otkrio pravi razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Santiago Bernabeu, a u pitanju je bio njegov odnos sa predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom. Naime, on je rekao: “Osjetio sam od svih klubu, a posebno od strane predsjednika, da me više ne gledaju na isti način kao na početku, kad sam tek stigao. U prvih pet godina, osjećao sam se kao ‘Cristiano Ronaldo’, a od tada sve manje i manje. Predsjednik je bio drugačiji prema meni, kao da im više nisam tako bitan.”

“To je ono što me je natjeralo da počnem razmišljati o odlasku. Ponekad čujem na vijestima kako sam zatražio odlazak. Bilo je i toga, ali istina je da sam uvijek imao dojam da me predsjednik ne planira zadržati. Da je glavni razlog bio novac, otišao bih u Kinu, gdje bih zaradio pet puta više nego ovdje ili u Realu. Nisam došao u Juve zbog novca, zarađivao sam isto u Madridu, ako ne i više. Razlika je ta da su me u Juventusu stvarno željeli u timu. Jasno su mi rekli i pokazali to.”

On je također dodao i da Zidaneov odlazak nije utjecao na njegovu odluku: “Moja odluka o odlasku nije bila utemeljena na njegovom odlasku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!